Bezpečná řešení pro kuchyně

Thumbnail Thumbnail

Pro maloobchodníka představují nejcennější aktiva jeho zaměstnanci. Měli byste udělat něco navíc a chránit je při jejich každodenní práci. Neriskujte, že vám budou odcházet kvalifikovaní pracovníci kvůli tomu, že jim nezajistíte bezpečné pracovní prostředí.

 

Nejčastější příčiny úrazů v profesionálních kuchyních:

  • Uklouznutí a zakopnutí

  • Ruční manipulace s břemeny a zdvihání těžkých břemen

  • Expozice horkým nebo nebezpečným látkám

 

Snadno použitelná a bezpečná řešení pro dávkování, zdvihání a použití zvýší pracovní morálku a spokojenost pracovníků, protože přinesou dramatické snížení rizika úrazů. Zaměstnanci, kteří jsou v bezpečí a spokojení, jsou prvním krokem ke spokojenosti zákazníků a ochraně vaší značky i zisků.

Bezpečná řešení pro kuchyně